Proiect | Arossa Center

Proiect

Ne recomandă performanța. Sala Construct SRL, parte a grupului de firme Astor-Valpet, este prezentă pe piața locală de 22 de ani. Ne mândrim cu proiecte de succes, unul din exemple fiind chiar amenajarea Pieței Teatrului.

După 13 ani (8 ani achiziția imobilelor, 3 ani obținerea avizelor) în care am obținut toate avizele și autorizațiile prevăzute de legislație, aducem în fața mureșenilor un proiect imobiliar care cuprinde două corpuri de clădire cu acces pietonal către Piața Trandafirilor nr. 24 și acces pietonal/auto spre str. Poligrafiei.

Corpul C1, cu deschidere în P-ța Trandafirilor, va avea funcții mixte dedicate activităților comerciale și o vedere panoramică spre centrul orașului.

Corpul C2 este o clădire cu functiune mixta (rezidential si comercial) care cuprinde un numar de 25 apartamente, are acces pietonal din P-ța Trandafirilor și str. Poligrafiei, iar accesul auto se face din str. Poligrafiei într-o parcare subterană cu o capacitate de 37 de locuri.

Partea rezidentiala a complexului Arossa cuprinde urmatoarele spatii:

  • 25 apartamente
  • 35 locuri de parcare
  • 661 mp de terase

Partea comerciala a complexului Arossa cuprinde urmatoarele spatii:

  • 5 spatii comerciale
  • 1 supermarket
  • 1 restaurant cu terasa
  • 16 spatii de birouri

Infrastructura clădirilor are închideri perimetrale de tip pereți mulați cu grosime de 60 cm și piloni forați. Suprastructura este realizată din stâlpi, cadre, diafragme și planșee tip dală de beton armat. Pereții de închidere se vor realiza din cărămidă eficientă de 30 cm. Elementele de rezistență sunt situate în clasa A1 de reacție la foc. Finisajele interioare și exterioare vor corespunde specificului arhitecturii locale, normelor sanitar-veterinare interne și directivelor UE.

Complexul va deține două curți interioare cu amenajări verzi. Încălzirea se va face prin pardoseală, iar temperatura optimă va fi asigurată prin aer condiționat. Întregul complex va fi racordat la o singură centrală, situată la demisol. Ambele clădiri vor beneficia de soluții eco-friendly, cu terase verzi pe acoperiș, locuri ce vor fi adevărate oaze de relaxare, cu priveliște către întreaga zonă 0 a orașului.